عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

«قیس سعید» پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس شد

نتایج اولیه دور دوم انتخابات تونس حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری این کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج اولیه و غیررسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس که از سوی مراکز نظرسنجی‌ صورت گرفته، حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» دارد.

 

برآورد آژانس افکارسنجی «سیگما کانسای» نشان می‌دهد که قیس سعید نامزد مستقل انتخابات دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس موفق شد 72.28 درصد از آراء را به دست آورد.

 

به گزارش شبکه خبری تی‌آر‌تی، نتایج غیر رسمی انتخابات دور دوم ریاست‌جمهوری تونس نشان می‌دهد که «نبیل القروی» حدود 27 درصد از آراء را از آن خود کرده است.

 

این در حالی است که تلویزیون دولتی تونس گزارش داد که قیس سعید با کسب 75 درصد آراء پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور شده است.

 

کمیته عالی انتخابات تونس گفت که نتیجه رسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور، فردا دوشنبه اعلام خواهد شد.

 

دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری تونس برای رقابت دو نامزد به نام‌های «قیس سعید» و «نبیل القروی» روز یکشنبه برگزار شد. این دومین انتخابات ریاست‌جمهوری از زمان سرنگونی رژیم «بن علی» در سال ۲۰۱۱ محسوب می‌شود.

 

سعید که خود حقوقدان بازنشسته است، بر استقلال دستگاه قضایی و عدم دخالت احزاب در آن و ضرورت اجرای قانون برای همه تأکید کرد. در زمینه سیاست خارجی نیز سعید بر محوریت قضیه فلسطین تأکید کرد و گفت که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی «خیانتی بزرگ» است.

 

القروی نیز پیشنهاد کرد که بندی در قانون اساسی در خصوص جرم بودن عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی، درج شود. القروی که حزب وی «قلب تونس» در انتخابات پارلمانی اخیر پیروز شد و پس از حزب النهضه در مرتبه دوم قرار گرفته است، پیش از این گفته بود که حزب وی با النهضه برای تشکیل دولت ائتلاف تشکیل نخواهد داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار